Klantmanager in de gemeente 

Werkt u als zelfstandige en bent u op zoek naar een nieuwe opdracht? Dan begrijpen we goed dat u wel wat hulp kunt gebruiken. Heeft u al ervaring met het werken voor uitvoerorganisaties binnen de gemeente, maar zoekt u een nieuwe uitdaging of is uw huidige contract verlopen? Dan helpen wij u graag verder met het vinden van een opdracht. We verlenen onze diensten niet alleen aan zzp’ers, maar ook aan opdrachtgevers die een nieuwe professional voor de organisatie zoeken. Maar wat kunnen we dan zoal voor opdrachtgevers en opdrachtnemers betekenen? In deze tekst gaan we daar wat dieper op in. 

Diensten voor de opdrachtgevers 

Kamphorst Detachering heeft zich gespecialiseerd in personeelsvoorziening voor uitvoeringsorganisaties en gemeentes. Het gaat vaak om tijdelijke detachering bij verschillende situaties. Misschien is iemand binnen uw organisatie met zwangerschapsverlof. Het kan ook zijn dat uw organisatie met een groot project bezig is en tijdelijk iemand met expertise nodig heeft ter ondersteuning. Wij werken met ervaren professionals en weten altijd de juiste persoon aan de juiste organisatie te koppelen. Bij ons weet u als opdrachtgever altijd waar u financieel aan toe bent. We spreken vooraf de periode af en daar wordt ook gelijk een prijs aan gekoppeld. Onze professionals weten zich snel aan de nieuwe omgeving aan te passen. 

Diensten voor professionals 

Als professional wilt u begrijpelijkerwijs werken binnen een organisatie die bij u past. Het gaat dan niet alleen om de specifieke werkzaamheden die u moet uitvoeren, maar ook om de algehele sfeer. We hebben gelukkig een gevarieerd aanbod aan opdrachten voor onze professionals. We voeren dus altijd eerst een gesprek en daar kunt u de wensen doorgeven. Vervolgens zoeken wij een organisatie die aansluit bij uw wensen. We hebben niet alleen leuke opdrachten, maar tegelijkertijd kunt u zich als professional bij ons ook ontwikkelen. We bieden passende opleidingen en leuke trainingen aan. Met extra vakkennis bent u bij nog veel meer organisaties inzetbaar. 

Klantmanager in de gemeente inschakelen 

We zijn trots op de vele ervaring die we hebben opgedaan als klantmanager in de gemeente. We werken goed samen met professionals en organisaties en daarom hebben we ook een goede reputatie opgebouwd in de periode dat we actief zijn. Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Dan heeft u de mogelijkheid om via onze website vrijblijvend contact op te nemen. We gaan graag met professionals en organisaties in gesprek. We hebben vestigingen in Rhenen, Nieuwegein, Nijkerk en Apeldoorn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *